taffelmusikk.no

Stemningsmusikk for din fest

Main menu: Hjem | Lytt | Artister | Referanser | Kontakt

sample header image

Artister

sample content image

Taffelpianisten

Taffelpianisten er et enkelt og trygt valg hvis du trenger en stemningsskaper til ditt julebord, firmafest, bryllup, hageselskap eller jubileum. Taffelpianisten har et variert repertoir som inneholder stykker fra musikaler, jazzsvisker, bossanovaer, kjente pop-låter, klassiske musikk, filmmusikk og julemusikk.

sample content image

Duo med vokal og piano

Ønsker du et musikalsk innslag under middagen, kan taffelpianisten også ha med seg en sanger/sangerinne. Repertoiret består hovedsakelig av kjente musikalstykker, jazzsvisker, klassiske perler, norske folketoner og bossanova. Har du et bestemt stykke du har lyst til å høre, vil vi på taffelmusikk.no gjøre alt vi kan for å få det til. Pianisten kan også byttes ut med gitar hvis dette passer ditt selskap bedre.

sample content image

Jazzgitar-trio

Gitartrio med frisk kammerjazz av høy kvalitet på repertoiret, gir ditt selskap en følelse av eksklusivitet og høy klasse. Trioen er veldig allsidig og kan både brukes som stemningsskaper i hageselskapet eller under middagen, eller til dans med lette bossanovaer og drivende swingjazz. Trioformatet kan også utvides til kvartett med vokal eller saksofon som solist. Ta kontakt med taffelmusikk.no for å drøfte frem et forslag på hvordan du vil ha det.

sample content image

Flamencogitaristen

Ønsker du en annerledes aften med sydeuropesike impulser, kan vi med glede presentere flamencogitaristen. Denne artisten egner seg meget bra til selskaper med tapasretter eller til hagefesten der iskald sangria finnes på barkartet en varm og solrik ettermiddag. Flamencogitaristen kan også opptre med andre musikere eller i lag med en sanger eller danser. Kom gjerne med ditt ønske om hvordan det passer best for ditt selskap.

sample content image

Den klassiske pianisten

Den klassiske pianisten har spesialisert seg på de klassiske mesterstykkene. Ønsker du å krydre ditt selskap med perler fra musikkhistorien, er den klassiske pianisten et godt valg. Om man velger et slikt format, blir det best om det er et piano eller flygel tilgjengelig på spillestedet. Er det ikke et tangentinstrument i festlokalet, ordner vi dog dette med et medbrakt elektrisk piano.